MAIB a dialogat cu tinerii în cadrul Forumului Internaţional „Youth Entrepreneurship in a Modern Society”

Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri a organizat pe data de 21 şi 22 noiembrie – Forumul Internaţional „Youth Entrepreneurship in a Modern  Society” 2017, care s-a desfăşurat cu suportul financiar al BC „Moldova Agroindbank” SA. Evenimentul a fost compus din 15 traininguri şi sesiuni de informare dedicate antreprenorilor şi a întrunit peste 200 de tineri şi 30 speakeri din mai multe ţări – România, Ucraina, Italia, Georgia, Armenia şi Republica Moldova.

Forumul a demarat cu expoziţia de afaceri dedicată tinerilor antreprenori, în cadrul căreia au fost prezentate diferite produse ecologice care sunt prietenoase mediul înconjurător.

Acordând o atenţie deosebită tinerilor, MAIB a venit la eveniment şi cu un coş de produse şi servicii dedicate. „MAIB propune un şir de soluţii de finanţare pentru dezvoltarea afacerilor. Banca încurajează tinerii antreprenori, oferind credite din resurse speciale FIDA cu o porţiune de grant de până la 40% din suma creditului.” a declarat Ghenadie Beldiga şeful Direcţiei Vânzări Credite ÎММ.

De asemenea, tinerii au fost interesaţi de noul Centru pentru Tineret pe care l-a inaugurat recent banca - „MAIB Studio Avanti”, unde aceştia au posibilitatea de a participa la discuţii cu experţi şi specialişti din domeniu, pot afla noţiuni din lumea financiară modernă, precum şi oferte ale băncii dedicate tinerilor.

Pe parcursul celor două zile, Forumul a adunat ambasadori, factori de decizie din ţară, preşedinţi ai organizaţiilor de tineret din ţară, reprezentanţi ai Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova şi ai Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova şi numeroşi reprezentanţi ai IMM-urilor.

Menţionăm că Forumul ”Youth Entrepreneurship in a Modern Society” este un eveniment de amploare, dedicat tinerilor antreprenori, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 40 de ani şi este organizat de „Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri” în parteneriat cu „Youth Generation Organization”, Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok