MAIB a luat parte la “Săptămîna Internaţională a Educaţiei Financiare”

BC „Moldova Agroindbank” a participat în cadrul „Săptămînii Internaţionale a Educaţiei Financiare”, desfăşurată sub egida Băncii Naţionale a Republicii Moldova.

Conştientizînd importanţa Educaţiei financiare şi beneficiile ei pentru societate, Moldova Agroindbank s-a alăturat acestui evenimentul civic. Astfel, a fost delegată o echipă din cadrul băncii, Departamentul Vînzări Retail, care a vizitat mai multe universităţi, colegii şi licee din ţară, făcînd o prezentare detaliată pentru corpul didactic şi studenţi, de produse şi servicii bancare.  

„Lecţiile de educaţie financiară” au inclus diverse subteme ce ţin de activitatea retail a băncii: carduri, credite, depozite, prestarea serviciilor la distanţă (Internet Banking, Mobile Banking, Sms banking), Zone 24/24, Centre de autoservire, terminale multifuncţionale. Publicul a beneficiat de o expunere amplă şi detaliată a produselor şi serviciilor de care banca dispune.

La sfîrşitul prezentării, persoanele din sală au avut ocazia să acorde întrebări referitor la produsele băncii. Este de menţionat că a fost manifestat un interes aparte faţă de serviciile inovative prestate de către bancă, cum ar fi: alimentarea cardului direct de la ATM, creditele cu perioadă de graţie, cardul American Express (care este un produs nou pe piaţă, emis în exclusivitate de către MAIB), cardurile Gold şi Platinum de la Moldova Agroindbank, etc.

În cadrul „Săptămînii Internaţionale a Educaţiei Financiare”, echipa MAIB a reuşit să viziteze mai multe instituţii educaţionale din Municipiul Chişinău şi din teritoriu, printre care se numără: Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Universitatea Tehnică a Moldovei, Liceul Teoretic Agricol al UASM, Colegiul de Ciclism „Nicolae Bălcescu”.

“Săptămîna Internaţională a Educaţiei Financiare” este o iniţiativă internaţionala civică, bazată pe parteneriate atît public-private, cît şi liberă asociere a societăţii civice şi instituţiilor private responsabile social care înţeleg importanţa Educaţiei Financiare în societatea contemporană.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok