MAIB continuă să acorde împrumuturi pentru persoane fizice cu doar 7% anual!

Moldova Agroindbank prelungeşte campania promoţională la creditele de consum şi creditele imobiliare „Bucurii mai mari, dobânzi mai mici!”! Reieşind din fluxul mare de solicitări, MAIB vine în întâmpinarea clienţilor, anunţând prelungirea perioadei campaniei până pe 15 august 2017. În acest sens, persoanele fizice pot beneficia în continuare de credite de consum şi imobiliare cu rata dobânzii fixă de doar 7% anual, pentru primele 12 luni de viaţă a creditului!

De asemenea, persoanele fizice pot beneficia suplimentar de alte avantaje în cadrul promoţiei:

  • contractarea unui card de credit cu limită de până la 7 mii lei, pentru acoperirea cheltuielilor aferente operaţiunilor cu bunul imobil şi/sau altor cheltuieli de consum, la contractarea creditelor imobiliare.
  • abonarea gratuită la serviciul Internet-banking, la contractarea oricărui tip de credit.

În plus, potenţialii beneficiari de credite la MAIB pot beneficia de refinanţarea creditelor de la alte instituţii financiare – fără comision!
După expirarea perioadei de 12 luni, dobânda la credite se va stabili în mărime de 10% anual, flotantă, pentru creditele „Multiopţional” şi „Creditele imobiliare", şi în mărime de 11% anual, flotantă, la acordarea „Creditului pentru finanţarea cheltuielilor personale”.

Pentru mai multe informaţii accesaţi Extrasul din Programul Campaniei promoţionale „Bucurii mai mari, dobânzi mai mici” sau apelaţi Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok