MAIB dă startul reducerilor de sezon

Moldova Agroindbank anunţă lansarea Campaniei promoţionale de sezon la creditele Imobiliare şi creditul ”Multiopţional” pentru persoanele fizice - „De sărbători creditele sunt mai accesibile!”. Pe durata promoţiei, între 4 noiembrie şi 31 decembrie 2016 aceste credite pot fi accesate la filialele MAIB în valută naţională, cu o rată minimă pe piaţă de 9,5% anual.

„În preajma sărbătorilor de iarnă, MAIB vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu rate la credite avantajoase, pe potriva fiecărui buzunar. Credem că a trecut timpul viselor nerealizate şi cu o rată de numai  9,5% anual poţi deveni proprietar de casă nouă, petrece vacanţa de Crăciun la munte sau, în sfârşit îţi poţi permite să faci orice cadou celor dragi. MAIB şi-a luat angajamentul să fie un partener pe termen lung pentru clienţii săi, să-i asculte şi să le ofere ceea ce le lipseşte pentru o viaţă împlinită”, a declarant Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al MAIB, Oleg Paingu.

Pentru creditele solicitate pe perioada campaniei, banca oferă gratis un card de debit MasterCard Standard sau Visa Clasic, la care vor fi transferate mijloacele băneşti din creditul acordat.

Creditul „Multiopţional” de la Moldova Agroindbank este optimal pentru finanţarea tuturor cheltuielilor de consum. Se acordă cu o rată promoţională de 9,5% anual, fără gaj, până la 100 000 lei, pentru o perioadă până la 5 ani.
Creditele Imobiliare sunt acordate pe un termen până la 20 de ani, în sumă care depinde de veniturile beneficiarului, cu o rată de 9,5% anual. La contractarea unui credit Imobiliar, clientul poate beneficia de unul din cardurile de debit la alegere – MasterCard Gold sau American Express Green în condiţii preferenţiale.

La acordarea creditelor, clienţii beneficiază de serviciul Internet-banking gratuit.

Mai multe detalii despre condiţiile Campaniei „De sărbători creditele sunt mai accesibile!” pot fi găsite în extrasul din programul promoţional. 

Pentru accesarea oricărui credit, solicitantul se va adresa la oricare din filialele MAIB sau apela la telefonul Serviciului Call Center (022) 268 999.

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok