MAIB - finanţator sigur şi durabil al ÎMM

Autorităţile locale din raionul Ungheni au apreciat eforturile Filialei Moldova Agroindbank în dezvoltarea businessului mic şi mijlociu din regiune. În cadrul Concursului „Businessmanul Anului”, ediţia XV, Fililala Ungheni a băncii a fost distinsă cu Diploma de merit pentru susţinerea dezvoltării sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Gala Premiilor „Businessmanul Anului” a fost organizată, pe 27 mai, de Consiliul raional Ungheni, adunînd într-un loc pitoresc, înconjurat de landşafturi frumoase specifice acestei zone magnifice, zeci de participanţi şi oaspeţi din raionul Ungheni şi din alte regiuni ale ţării. Filiala BC „Moldova Agroindbank” SA din Ungheni a fost reprezentată de directorul acesteia, Valeriu Moraru. Diploma i-a fost înmînată de către Preşedintele raionului Ungheni, Ludmila Guzun, care a felicitat pe cei mai prosperi oameni de afaceri din diferite ramuri ale economiei care activează în raionul Ungheni.
„Consider că este o apreciere comună a echipei filialei Ungheni, dar şi a întregei bănci, care are o strategie unică, bine structurată şi o clarviziune asupra dezvoltării Moldova Agroindbank. Totodată, în mare parte acest premiu se datorează clienţilor noştri fideli - agenţilor economici, locuitorilor de rînd din raionul Ungheni, cărora le mulţumim şi le promitem să-i susţinem şi pe viitor”, a spus Valeriu Moraru.  

Filiala Ungheni a MAIB deserveşte 6228 de clienţi persoane fizice şi juridice. Printre companiile care se deservesc la bancă în acest raion sînt numeroase ÎMM din sfera industriei, agriculturii şi  achiziţiilor de producţie agricolă, comerţului şi producerii, transportului de pasageri, etc.

BC „Moldova Agroindbank” SA este unul dintre cei mai mari finanţatori ai Întreprinderilor Mici şi Mijlocii. La finele anului 2015, banca înregistra un număr de 21,9 mii de clienţi activi din sfera ÎMM, în creştere cu peste 2,3 mii de clienţi. Portofoluil de credite al acestui segment de clienţi constituia la sfîrşitul anului trecut 1,929 mlrd lei, cu 6 la sută mai mult faţă de finele anului 2014. Potrivit specialiştilor băncii, această evoluţie se datorează ofertelor avantajoase pe care banca le propune clienţilor săi, deservirii individuale calitative, potenţialului mare al Moldova Agroindbank, inclusiv în acest segment al afacerii sale.   

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok