MAIB – partener general la un spectacol de excepţie al stelelor baletului vienez

 Fundaţia Campionilor Olimpici din Republica Moldova a organizat joi, 7 iulie 2016 un eveniment cultural inedit - un Gala Concert cu participarea stelelor Baletului Vienez, care a avut loc la         Teatrul de Operă şi Balet „Maria Bieşu”. Spectacolul de excepţie s-a desfăşurat în contextul petrecerii Echipei Olimpice la RIO-2016, cu suportul financiar al BC „Moldova Agroindbank” SA. Concertul, de asemenea a fost prilejuit de Prezentarea Echipamentului Olimpic oficial al Echipei Republicii Moldova, această ceremonie fiind una tradiţională în preajma plecăriii Lotului Naţional la Jocurile Olimpice. La eveniment au fost prezente personalităţi notorii din ţară şi de peste hotare, sportivi, veterani ai sportului, oficiali de stat, politicieni şi jurnalişti.
Pe lîngă faptul că MAIB a susţinut evenimentul organizat în cinstea olimpicilor, banca a anunţat în cadrul festivităţii şi numele cîştigătorului campaniei promoţionale organizate de Moldova Agroindbank în parteneriat cu Visa International - „Trăieşte pasiunea Jocurilor Olimpice”. Clientul băncii, Ghenadie Flocosu, a cîştigat o călătorie achitată în totalitate de către organizatori pentru două persoane, la cel mai mare eveniment sportiv din acest an – Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro.

Ghenadie Flocosu, marele cîştigător al campaniei „Trăieşte pasiunea Jocurilor Olimpice”: „Este o bucurie nemaipomenită. Încă nu-mi vine să cred! Sunt nespus de recunoscător BC „Moldova Agroindbank” şi cpmpaniei Visa International pentru călătoria de vis pe care mi-au dăruit-o.” Emoţiile de neuitat şi feeria acestei călătorii dl Flocosu o va împărţi cu fiul său.

Marcel Teleucă, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank”, a felicitat marele cîştigător al campaniei, dorindu-i să savureze din plin emoţiile de neuitat de la           Rio de Janeiro. Campania „Traieşte pasiunea Jocurilor Olimpice” s-a desfăşurat în perioada 25 februarie – 24 mai 2016. Deţinătorii de carduri Visa emise de MAIB care au achitat cumpărăturile în sumă minimă de 50 lei cu cardul, au fost înscrşi în mod automat la campanie.

Totodată, dl Vicepreşedinte a menţionat: „De 25 de ani, MAIB şi Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv acţionează împreună pentru binele societăţii, în baza unui parteneriat de care suntem mândri. În calitate de partener fidel al Comitetului, MAIB a finanţat numeroase evenimente sportive. În acest rînd de idei, subliniez încă o dată că Moldova Agroindbank este onorată să contribuie la unificarea sportului, culturii şi educaţiei, inclusiv prin susţinerea Galei Baletului Vienez.”

Prezentarea Echipamentului Olimpic într-un context cultural cu totul deosebit se explică prin esenţa Olimpismului, care îmbină în mod armonios sportul cu cultura şi educaţia. În acest sens, cele mai notorii şi răsunătoare nume de dansatori ai Teatrului de Operă şi Balet din Viena au urcat ieri pe scena „Maria Bieşu”. Spectacolul a constituit o premieră mondială, dat fiind faptul că a propus o compilaţie a celor mai de glorie numere ale artiştilor baletului vienez. Programul a inclus fragmente de balet din spectacole cu renume, semnate de coregrafi cunoscuţi în întreaga lume.

De 25 de ani Moldova Agroindbank susţine sportul de performanţă, aducîndu-şi aportul la dezvoltarea lui pe parcursul întregei sale activităţi. Ghidaţi de cele mai bune practici, MAIB a contribuit şi la realizarea evenimentului cultural de ieri, unde au fost compilaţi doi vectori esenţiali ai olimpismului: sportul şi arta.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok