Moldova Agroindbank a susţinut Campania ”Trăieşte fără durere”

Moldova Agroindbank a susţinut Campania ”Trăieşte fără durere”, desfăşurată pe 27 noiembrie curent, de Asociaţia Naţională de tratament Paliativ „Hospice Angelus”, în parteneriat cu posturile de televiziune Moldova 1 şi Moldova 2, Ministerul Sănătăţii şi Fundaţia Soros-Moldova. 

Banii oferiţi de MAIB, în cadrul teledonului caritabil vor fi direcţionaţi pentru acoperirea cheltuielilor de îngrijire a bolnavilor aflaţi în stadiile terminale şi avansate de boli incurabile, dar şi pentru acţiuni de sensibilizarea şi informare a publicului larg cu privire la nevoile acestora.

MAIB este o bancă cu tradiţie în domeniul proiectelor de responsabilitate socială, susţinând constant beneficiarii diverselor proiecte sociale, culturale, educaţionale, sportive şi filantropice din ţara noastră. 

 “MAIB întotdeauna a fost prezentă activ în societate, atât prin activitatea sa bancară, cât şi cu numeroase proiecte sociale în diverse domenii, precum educaţie, cultură, sport, sănătate, filantropie. Dorim, prin proiectele pe care le finanţăm, să ne aducem contribuţia la protecţia socială a persoanelor din categoriile social vulnerabile, fiind alături de oameni şi la bine şi la greu”, a spus Eugeniu Josan, şef al Departamentului Resurse Umane şi Organizare, membru al Comitetului de Conducere al MAIB. 

MAIB este un susţinător fidel al proiectelor catitabile organizate de Asociaţia Naţională de tratament Paliativ „Hospice Angelus”, sprijinind financiar iniţiative precum “Turneul la tenis de masă”, “Cupa la Fotbal”, Balul de caritate “Hospice Angelus” ş.a.

BC”Moldova Agroindbank” este o instituţie bancară cu cele mai îndelungate şi frumoase tradiţii ale responsabilităţii sociale corporative printre băncile comerciale din ţară. Implicându-se în parteneriate durabile cu organizaţiile societăţii civile, autorităţile centrale şi locale, alţi parteneri, BC”Moldova Agroindbank” aduce o contribuţie la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor ţării, la dezvoltarea europeană a Republicii Moldova. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok