Moldova Agroindbank în parteneriat cu Centrul de Informaţii Universitare anunţă despre lansarea programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, ediţia 2016

Moldova Agroindbank  şi Centrul de Informaţii Universitare invită studenţii cu posibilităţi materiale limitate să aplice la programul „Burse pentru Viitorul Tău!”, ediţia 2016 şi să prezinte dosarele până pe 12 decembrie curent. 

În cadrul programului vor fi oferite în bază de concurs 30 de burse a câte 6000 lei pentru un an universitar. Bursele sunt destinate pentru acoperirea cheltuielilor de studii (taxă de studii, cheltuieli de cazare, masă, rechizite de studiu ş.a.). De asemenea, beneficiarii vor putea candida pentru reînnoirea burselor, pentru următorul an de studiu, în cazul în care au absolvit cu succes anul precedent de studii, demonstrând performanţe academice şi implicare în activităţi extracuriculare.

Programul „Burse pentru Viitorul Tău!” a fost lansat acum trei ani la iniţiativa Preşedintelui Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, Serghei Cebotari şi este derulat în parteneriat cu Centrul de Informaţii Universitare şi Ministerul Educaţiei, Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei din RM şi are drept scop susţinerea tinerilor din familiile cu venituri modeste, din familii cu mulţi copii, care sunt orfani sau se află sub tutelă, şi/sau cu dizabilităţi, tineri atât din zonele urbane, cât şi din cele rurale. 

Moldova Agroindbank a acordat suport financiar pentru acoperirea cheltuielilor de studii la 229 de studenţi din familii social vulnerabile în cadrul proiectelor “Burse Suplimentare pentru Tinerii din Familii Dezavantajate” şi “Burse pentru Viitorul Tau!”, desfăşurate în perioada 2011-2015.

Mai multe informaţii despre procedura şi condiţiile de aplicare sunt disponibile în limbile română şi rusă pe pagina web a MAIB – www.maib.md sau www.eac.md.

Anuntul programului
Formular de aplicare

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok