Moldova Agroindbank, mai aproape de clienţi

BC ”Moldova Agroindbank” lansează o platformă de comunicare faţă-în-faţă cu clienţii. În decurs de o lună, echipele de profesionişti ai MAIB desfăşoară întrevederi cu clienţii din toată ţara, le prezintă soluţiile financiare, ofertele noi şi le răspunde la cele mai diverse întrebări ce ţin de produsele şi serviciile bancare.

Moldova Agroindbank aduce plus valoare clienţilor şi prospecţilor, prin invitaţia la dialog şi prezentarea idelor de dezvoltare în cadrul întâlnirilor organizate, cu tematica „Consiliere bancară şi soluţii complete de finanţare a afacerilor”. În special, sunt prezentate ofertele de creditare a capitalului circulant şi a investiţiilor, proiectele de finanţare pentru dezvoltarea rurală, destinate întreprinderilor mici şi mijlocii, precum şi proiectele de finanţare a tinerilor antreprenori şi a companiilor exportatoare. Totodată, sunt propuse soluţii de eficientizare a businessului clienţilor prin prezentarea proiectelor de susţinere şi loializare a angajaţilor companiilor respective. Moldova Agroindbank vine şi cu un pachet larg de produse pentru persoanele fizice, inclusiv lucrătorii migranţi.

Primele întrevederi deja au avut loc în Criuleni, Donduşeni şi Edineţ, în cadrul cărora au participat zeci de clienţi ai Moldova Agroindbank, inclusiv cei cu care banca colaborează productiv de mulţi ani. Clienţii au salutat iniţiativa băncii, remarcând că produsele oferite de MAIB reprezintă o susţinere enormă pentru ei, oferindu-le speranţa că activitatea lor antreprenorială va avea continuitate.

Moldova Agroindbank susţine activ dezvoltarea sectorului agricol prin finanţarea multiplelor proiecte din acest domeniu şi, astfel, contribuind la dezvoltarea durabilă a economiei naţionale.

Pe parcursul activităţii sale, MAIB a finanţat zeci de mii de proiecte agricole, deţinând pe piaţa bancară cea mai mare cotă la creditele în sectorul agricol - de peste 30%. Graţie susţinerii băncii, agenţii economici din mediul rural au avut posibilitatea să-şi dezvolte afacerile, prin implementarea unor noi tehnologii şi standarde de calitate. Totodată, MAIB consideră că tinerii sunt viitorul Republicii Moldova, resursă strategică a ţării, din ce motiv îi ajută să-şi lanseze o afacere proprie. Astfel, 52,3% din proiectele iniţiate de tineri au fost finanţate din liniile de credite externe, atrase de Moldova Agroindbank.

Întâlnirile faţă-în-faţă cu clienţii vor fi organizate în toate raioanele Republicii Moldova.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok