Moldova Agroindbank participă la Săptămâna Internaţională a Educaţiei Financiare

Moldova Agroindbank se  implică în activităţile de educaţie financiară a tinerilor, pentru îmbunătăţirea nivelului lor de cunoaştere a mediului financiar, precum şi pentru a le oferi instrumentele şi inspiraţia necesare în vederea modelării propriului viitor.

În perioada 27 martie – 2 aprilie 2017, în cadrul Săptămânii Internaţionale a Educaţiei Financiare, specialiştii MAIB susţin ore de educaţie financiară în mai multe instituţii de învăţământ din Chişinău, împărţind din experienţa lor profesională. 

Prima instituţie vizitată a fost  Liceul Teoretic “Hyperion” din oraşul Durleşti. Reprezentanţii Moldova Agroindbank au făcut o prezentare pentru liceeni şi profesori despre produsele şi serviciile bancare, paşii necesari pentru accesarea unui credit sau a unui depozit, oportunităţile de economisire şi investire, avantajele cardurilor bancare şi a plăţilor în numerar, etc. Ulterior, a avut loc runda de întrebări - răspunsuri. Liceenii şi profesorii s-au arătat interesaţi de deschiderea unui cont bancar, transferul de bani din străinătate, oportunităţile oferite de Internet Banking, etc.

Totodată, Moldova Agroindbank provoacă  tinerii la concurs! În cadrul seminarelor educative doritorii îşi pot face un selfie pe fundalul bannerului GMW, după care poza o plasează pe profilul său din Facebook, etichetând @Moldova Agroindbank şi folosind hashtag-urile #GMW2017,  #MoldovaAgroindbank. O altă opţiune presupune găsirea pe pagina oficială a MAIB logotipul GMW, realizarea unui PrintScreen a paginii şi plasarea acestuia pe profilul de Facebook a băncii, cu menţiunea @Moldova Agroindbank şi hashtag-urile #GMW2017,  #MoldovaAgroindbank. În ambele cazuri este necesar de a da „Like” paginii oficiale de Facebook a Moldova Agroindbank.

Câştigătorii, desemnaţi în data de 5 aprilie 2017, vor primi de la MAIB unul din cele 8 premii. 

Săptămâna Internaţională a Educaţiei Financiare este o mişcare internaţională civică care îşi propune să îmbunătăţească abilităţile, cunoştinţele şi independenţa financiară a tinerilor din toată lumea. Prima ediţie în Republica Moldova a avut loc în 2013. În acest an, Săptămâna Internaţională a Educaţiei Financiare se desfăşoară sub egida Băncii Naţionale a Moldovei şi organizaţiei Child and Youth Finance International.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok