Oraşul Rezina: MAIB continuă să-şi transforme filialele în instituţii europene

Moldova Agroindbank continuă procesul de transformare a reţelei sale din toată ţara într-o instituţie bancară europeană modernă. După ce a inaugurat prima filială de tip european în centrul capitalei (http://www.maib.md/ro/noutati/63702/),  iar recent - a renovat conform celor mai înalte stanarde filiala sa din Briceni (http://www.maib.md/ro/noutati/maib-a-transformat-filiala-briceni-intr-o-institutie-europeana/),  acum cîteva zile MAIB a deschis uşile filialei modernizate din oraşul Rezina.

Inaugurarea filialei renovate Moldova Agroindbank a constituit un eveniment remarcabil pentru bancă şi pentru oraşul Rezina. Deservind peste 3480 de clienţi persoane fizice şi juridice, filiala Rezina este una dintre cele mai importante sucursale bancare din această regiune. Filiala a fost creată odată cu înfiinţarea băncii - în 1991, în sediul actual subdiviziunea se află din 1995, după reconstrucţie şi  reutilare fiind cea mai atractivă, confortabilă şi modernă filială bancară din zonă.  

“Avem o echipă de 18 angajaţi profesionişti şi inteligenţi, inclusiv în cadrul celor două agenţii ale filialei noastre. Sînt sigur că în noile condiţii, mai confortabile, toţi colegii vor depune şi mai multă iscusinţă şi efort pentru a deservi clienţii la cel mai înalt nivel,” a subliniat directorul filialei Rezina Moldova Agroindbank, Alexei Negură. 

La executarea lucrărilor de reconstrucţie s-au luat în considerare o serie de factori importanţi: securitatea, schema funcţională a spaţiilor de lucru şi modul de relaţionare spaţială între funcţiile existente. Scopul acestei renovări a fost de a crea un spaţiu armonios, prin îmbinarea perfectă a culorilor, formelor şi materialelor utilizate. Procesul de transformare şi de modernizare a reţelei BC “Moldova Agroindbank” SA continuă.
Vă prezentăm mai jos un reportaj foto de la filiala renovată din oraşul Rezina:

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok