Pay&Save oferă mai multe posibilităţi deţinătorilor de card MAIB

Proiectul de loialitate Pay&Save completează lista de parteneri cu încă două companii reprezentative de la noi din ţară – hotelul „Codru” şi hotelul „Nobil Luxury Boutique”.

Aceste două locaţii de lux din capitală pot satisface doleanţele chiar şi cele mai exigente. În acest sens, “Codru” este un hotel modern de 4 stele, special conceput pentru oamenii de afaceri care apreciază intimitatea şi serviciile personalizate. Devenind partener al proiectului “Pay&Save”, clienţii hotelului “Codru”, deţinători de carduri MAIB, primesc banii înapoi în valoare de 9% din fiecare plată cu cardul.    

Un alt brand din ţară - “Nobil Luxury Boutique Hotel”, care a devenit partener Pay&Save, este o locaţie deosebită în inima capitalei, care oferă servicii elitare pentru un public select. Achitînd serviciile din cadrul hotelului cu cardul de la MAIB, clienţii pot beneficia de pînă la 9% reduceri la o gamă largă de servcii (salonul Dessange, View Café&Restaurant, English Cigars Club, zona de wellness “Nobil Spa”).

Programul de loialitate Pay&Save este destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Achitînd cumpărăturile cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save, clienţii primesc cash-back garantat la fiecare plată.

Săptămânal sunt adăugate oferte şi parteneri noi. Lista completă a partenerilor la programul de loialitate şi valoarea cashback-ului oferit de fiecare partener al proiectului este disponibilă pe pagina web a proiectului www.paysave.md.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok