Primii norocoşi ai campaniei „Western Union îţi umple portofelul”

BC “Moldova Agroindbank” SA în parteneriat cu Western Union desfăşoară campania promoţională „Western Union îţi umple portofelul” la care pot participa toţi clienţii MAIB care trimit/primesc bani de oriunde din lume, inclusiv ţările CSI. Astfel, în cadrul primei extrageri au fost desemnaţi 4 norocoşi, care au fost premiaţi cu cîte 100 USD. Clienţii băncii – Stela Petraru, Poparcea Sergiu, Grecu Larisa şi Evdochimova Alina – nu doar au beneficiat de servicii de calitate de la MAIB, dar au primit şi un premiu bănesc plăcut şi binevenit în preajma sărbătorilor de Paşti.

Reamintim că în perioada 15 martie - 15 iulie 2016, clienţii MAIB care vor expedia sau vor primi transferuri băneşti prin intermediul sistemului Western Union, se pot înregistra la concurs pe pagina de Facebook MoneyTransferMoldova sau la adresa www.moneytransfer.md, completînd formularul disponibil şi au şansa să cîştige unul din cele 40 de premii băneşti în valoare de 100 USD fiecare sau alte 1300 de premii garantate (în baza criteriilor din Regulamentul Oficial al Campaniei).

Pentru informaţii suplimentare consultaţi Regulamentul Campaniei „Western Union îţi umple portofelul sau apelaţi serviciul Call Center: 022 26 89 99.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok