Promoţia continuă! Alţi 50 de beneficiari de plăţi sociale au câştigat câte un premiu de 900 lei de la MAIB

Moldova Agroindbank continuă să-şi premieze clienţii, beneficiari de plăţi sociale, care achită serviciile şi produsele cu cardul pentru indemnizaţii sau pensii de la MAIB. Recent, a avut loc cea III-a extragere a campaniei „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB”, în cadrul căreia banca a desemnat alţi 50 de beneficiari de plăţi sociale, care au câştigat câte 900 lei! 

Moldova Agroindbank îi felicită pe câştigători şi încurajează pensionarii, mamele aflate în concediul pentru îngrijirea copiilor, pensionarii militari, dar şi pe toţi ceilalţi beneficiari de plăţi sociale, clienţi ai băncii, să efectueze tranzacţii cu cardul şi să participe la promoţie. În total, în cadrul celor trei extrageri, Moldova Agroindbank a acordat 150 de premii a câte 900 lei.

Cardul pentru pensii şi alte indemnizaţii sociale de la Moldova Agroindbank oferă nu doar şansa de a câştiga un premiu, dar şi o serie de alte avantaje. Astfel, posesorul unui card social, emis de MAIB, poate primi dobândă la soldul păstrat în cont sau obţine un credit/un card de credit. De asemenea, clientul poate transfera bani la un depozit dedicat copiilor „Junior Invest”, persoanelor vârstnice „Profitabil Senior”/”Senior Clasic”, “Multiopţional” sau oricare alt depozit. 

Moldova Agroindbank invită clienţii să achite în continuare cu cardul pentru pensii şi indemnizaţii de la MAIB, căci urmează cea de-a IV-a extragere, în cadrul căreia vor fi desemnaţi alţi 50 de câştigători! Este plăcut să fii remunerat cu un premiu bănesc, doar pentru faptul că ai ales să fii posesorul unui card bancar de la MAIB!

Lista câştigătorilor Campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” – III-a etapă.

Clienţii pot găsi mai multe informaţii despre Campania promoţională în Extrasul din Programul campaniei  „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” sau apelând Serviciul Call Center: (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok