Promoția „UEFA Champions League 2023”: primii câștigători, deținători ai maib junior, și-au ridicat premiile

Maib și Mastercard au desemnat primii 10 câștigători ai promoției „UEFA Champions League 2023”, deținători ai cardului maib junior – primul card pentru copii și adolescenți cu vârsta între 7-17 ani.

Tinerii clienți, care au efectuat cel puțin 2 plăți a câte 100 de lei fiecare, au primi câte un rucsac sub formă de minge de fotbal.

Următoarea tombolă va fi organizată la 7 aprilie, iar condițiile de participare sunt foarte simple:

  • Deținătorul cardului maib junior trebuie să facă cel puțin 2 plăți a câte 100 de lei fiecare.
  • Mai multe plăți, mai multe șanse de câștig.

Pe 7 aprilie vor fi desemnați alți 10 câștigători, care vor primi câte un rucsac, precum și clientul care va primi marele premiu – o călătorie de 3 zile în Istanbul, unde va participa la finala UEFA Champions League 2023 și va ieși pe teren alături de cei mai titrați fotbaliști din Europa. În Turcia deținătorul cardului maib junior va pleca însoțit de părinți.

Totodată, fiecare client va primi un cadou garantat, în limita stocului disponibil, la prezentarea a 3 bonuri de plată achitate cu un card Mastercard de la maib colegilor noștri din incinta centrului comercial Shopping MallDova.

Copilul tău are maib junior? Dacă nu, atunci e momentul oportun să-l deschizi. Acum, îi poți oferi șansa să meargă la finala UEFA Champions League 2023. Te așteptăm împreună cu cel mic la orice sucursală maib.

Fii în trend cu maib junior!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok