Serghei Cebotari a fost premiat la „Gala Premiilor VIP 2016”, ediţia a XV-a

Preşedintele Comitetului de Conducere al MAIB, Serghei Cebotari, a primit premiul „VIP în finanţe” în cadrul Galei „Premiilor VIP 2016”, ediţia a XV-a, organizate anual de revista „Fashion VIP”.

Pe parcursul celor şaisprezece ediţii, oameni de valoare din diverse domenii de activitate, precum finanţe, business, cultură, sport, medicină, fashion, design etc. Din Republica Moldova şi din afara ţării s-au învrednicit de trofee la unul din cele mai importante evenimente ale anului. Pe parcursul anului curent aceştia au reuşit să obţină rezultate remarcabile în domeniile lor de activitate, contribuind direct la promovarea imaginii ţării.

„Sunt foarte onorat să primesc acest premiu în semn de apreciere a rezultatelor băncii, care au fost remarcate pe parcursul a 25 de ani de activitate pe piaţa bancară naţională. Însă mă bucur şi mai mult că profesioniştii din diverse domenii, care muncesc cu elan şi dedicaţie sunt recunoscuţi şi promovaţi în cadrul acestui eveniment. Ei sunt modele de urmat pentru generaţiile în devenire şi aşa este corect”, a spus Serghei Cebotari în cadrul evenimentului festiv.

Revista a mai oferit premii la categoria „VIP în diplomaţie”, „VIP în muzică 10 ani de nota 10”, „VIP în sport. Impresariat fotbalistic”, „VIP Femeia anului”, „VIP cuplul anului”, „VIP promovarea portului naţional”, „VIP premiul pentru excelenţă” ş.a.

Gazda evenimentului, Revista „Fashion VIP” a reuşit să creeze o atmosferă plăcută şi selectă, cu voie bună, surprize şi muzică de calitate. Partenerii evenimentului au fost Moldova Agroindbank şi Autospace BMW în Moldova.  

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok