Serghei Cebotari, desemnat Bancherul Anului 2017

Preşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, Serghei Cebotari, a obţinut Premiul VIP la categoria „Finanţe”, fiind declarat Bancherul Anului 2017. Gala Premiilor VIP se desfăşoară la sfârşit de an, ajungând, în 2017, la cea de-a 17-a ediţie.

În cadrul evenimentului, care tradiţional adună oameni de afaceri, politicieni, diplomaţi, jurnalişti, interpreţi şi artişti, au fost oferite premii persoanelor publice, în virtutea succeselor remarcabile din domeniul profesional şi contribuţiei la promovarea imaginii ţării noastre.

Premiul dedicat performanţei pe plan financiar a fost acordat domnului Serghei Cebotari în semn de apreciere a meritelor sale la dezvoltarea BC „Moldova Agroindbank” SA, care este o bancă lider pe piaţă, demonstrând stabilitate, siguranţă, transparenţă şi rezultate financiare remarcabile. MAIB susţine diverse proiecte sociale de lungă durată, fiind apreciată atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

„Sunt onorat să primesc acest premiu, care reprezintă nu doar o apreciere a eforturilor mele depuse în vederea dezvoltării Moldova Agroindbank, dar şi a întregii echipe de profesionişti. 2017 a fost un an cu multe oportunităţi şi realizări, care au consolidat poziţia MAIB de lider şi pilon al sistemului bancar”, a comentat Serghei Cebotari distincţia primită.

Pe lângă decernarea Premiului VIP în domeniul finanţelor domnului Serghei Cebotari, au mai fost acordate Premii VIP în literatură, medicină, muzică populară, mass media, businessman, business woman etc.

Printre laureaţi se numără Ambasadorul României, Daniel Ioniţă; Directorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu, Petru Hadârcă, Maestrul Eugen Doga, interpreta Anastasia Lazariuc, scriitorul Nicolae Dabija şi alte personalităţi notorii.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok