Spre finalul campaniei de la MAIB şi Mastercard sunt tot mai mulţi cîştigători!

Campania „Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este de nepreţuit”, organizată de MAIB şi Mastercard se apropie de sfîrşit. Pe parcursul promoţiei, clienţii MAIB au participat şi au cîştigat premii frumoase şi utile. Etapele a VIII-a, a IX-a şi a X-a, au adus noroc pentru încă 4 persoane, care utilizează serviciile Moldova Agroindbank. Pavel Florenta, Andrei Chiroglu, Iurie Moisei şi Alina Midoni au fost plăcut surprinşi cu cîte o valiză stilată.

Moldova Agroindbank felicită câştigătorii şi le urează mult succes tuturor clienţilor băncii care au efectuat achitări cu cardul pînă pe 30 iunie inclusiv. Reamintim că urmează ultima etapă a promoţiei, în cadrul căreia va fi extras marele premiu - o călătorie pentru două persoane în Europa, în valoare de 50.000 lei.

Campania „Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este de nepreţuit” s-a desfăşurat în perioada 20 aprilie - 30 iunie 2016. La Campanie au participat toţi clienţii MAIB care au efectuat achitări cu cardul MasterCard şi Maestro pentru bunuri/servicii în sumă de la 100 lei. Mai multe detalii găsiţi în Regulamentul oficial al campaniei Să transformi cumpărăturile într-o călătorie de vis în Europa este de nepreţuit sau la serviciul Call Center: (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok