Surpize de la MAIB şi Pay&Save pentru cei mai mici

Moldova Agroindbank şi Pay&Save au dăruit cadouri pentru cei mai mici, în cadrul campaniei „Să dăruim fericire copiilor”. Recent, au fost desemnaţi cîştigătorii promoţiei, care au primit certificate cadou pentru cumpărături în magazinele „Unique” şi „LULU”. Clienţii Valeriu Burlacu, Viorica Roşca, Natalia Palii, Alexandra Verbiţcaia, Alexandru Carp şi Mariana Pronoza au cîştigat certificate în valoare de 500 lei, 1000 lei şi 1500 lei. Norocoşii au mulţumit organizatorilor pentru surprizele plăcute de care au avut parte, subliniind faptul că sunt fideli utilizatori ai cardurilor MAIB.

La campanie au participat persoanele care au achitat cumpărăturile cu cardul MAIB în incinta magazinelor pentru copii - „Unique” sau „LULU”.
Pe lîngă premiile din cadrul campaniei, toţi participanţii au primit cashback de la Pay&Save. În acest sens, reamintim că cashback-ul este un concept revoluţionar şi una dintre cele mai eficiente metode de a economisi banii cumpărând.

Moldova Agroindbank şi Pay&Save felicită cîştigătorii şi aduc mulţumiri clienţilor care au participat la campania “Să dăruim fericire copiilor”.
Pay&Save este un proiect de loialitate destinat deţinătorilor de carduri MAIB. Orice persoană care achită cu cardul MAIB la partenerii proiectului primeşte cashback garantat. Mai multe informaţii referitor la proiectul Pay&Save găsiţi pe site-ul www.paysave.md sau la Serviciul Call Center: 022 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok