Toată informaţia despre cardurile American Express de la MAIB disponibilă acum pe o singură platformă on-line

Toată informaţia despre cardurile American Express de la MAIB, programele de bonus şi loialitate, serviciile de asistenţă personală şi asigurare în călătorii, precum o reţea actualizată a punctelor de acceptare a cardurilor American Express poate fi accesată acum dintr-o singură sursă - www.americanexpress.md. Pagina web dedicată actualilor şi potenţialilor posesori de carduri bancare American Express a fost lansată recent de Moldova Agroindbank şi compania American Express din Republica Moldova. 

Prin deschiderea site-ului, MAIB răspunde nevoilor crescânde ale clienţilor săi şi îi îndeamnă pe toţi cei interesaţi de produsele American Express să acceseze www.americanexpress.md sau pagina oficială a MAIB www.maib.md, pentru a obţine accesul la platforma online dedicată beneficiilor şi serviciilor personalizate ale brandului. 

Pagina web a fost elaborată conform ultimelor standarde de funcţionalitate şi accesibilitate, are o structură de ghid on-line, este simplu de navigat şi prietenos. Astfel, clienţii – personae fizice şi juridice pot găsi toată informaţia despre cardurile American Express dintr-o singură sursă, actualizată şi structurată după tipurile de carduri American Express, începând cu paşii care trebuie urmaţi pentru a deschide un card şi terminând cu un spectru complex de servicii prestate în afara ţării. 

Într-o categorie specială sunt disponibile detalii despre asistenţa personală acordată în călătorii de Agenţia de turism American Express, localizată în municipiul Chişinău. Consultanţii „New Concept Travel” vor ajuta clienţii să găsească cele mai optimale soluţii privind zborurile, hotelurile, închirierile auto.

De asemenea, utilizatorii site-ului se pot informa despre programele de cash-back oferite. De exemplu, deţinătorii de carduri American Express Gold de la MAIB devin în mod automat membri ai programului special de loialitate, care oferă reduceri în mărime de 1% pentru fiecare cumpărătură efectuată în ţara de reşedinţă sau peste hotare. În plus, prin programul de fidelitate al MAIB, bazat pe principiul cash-back „Pay&Save” , deţinătorul cardului de credit American Express Gold de la MAIB primeşte înapoi pe card de la 0,8% până la 20% din suma cheltuielilor, pentru cumpărăturile efectuate la partenerii proiectului „Pay&Save”. Lista integrală a partenerilor programului „Pay&Save”, precum şi alte informaţii necesare pot fi găsite la www.paysave.md.

O altă informaţie utilă care poate fi consultată pe site este harta reţelei de unităţi de acceptare a cardurilor, prezentată pe domenii precum hoteluri, restaurante, fitness, agreement, chirie auto, turism şi aviabilete. 

Menţionăm că American Express este cel mai important emitent de business carduri din lume. Moldova Agroindbank a încheiat un acord de cooperare cu această companie americană în toamna anului 2014 şi a devenit reprezentantul exclusiv al acesteia în Republica Moldova ce deţine licenţă de emitere a cardurilor cu brandul American Express.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok