Un pachet de produse MAIB, destinat lucrătorilor migranţi

În legătură cu decizia Comitetului de supraveghere al Programului de atragere a remitenţelor în economie PARE 1+1 de a finanţa noi proiecte investiţionale, BC “Moldova Agroindbank” S.A., în calitate de partener al proiectului, informează că dispune de un pachet amplu de produse, destinat acestui segment de clienţi.
Astfel, în condiţiile în care mijloacele financiare nerambursabile, acordate de către Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii ar putea fi insuficiente pentru dezvoltarea unei afaceri proprii, Moldova Agroindbank oferă un împrumut în valoare de până la 1 milion lei pentru o perioadă de până la 5 ani.
În special, resursele financiare sunt acordate pentru finanţarea investiţiilor, susţinerea necesităţilor de dezvoltare şi extindere ale afacerii, cum ar fi procurarea mijloacelor de transport, utilajului, mecanismelor şi a altor mijloace fixe (cu excepţia imobilului), precum şi pentru formarea şi completarea capitalului circulant în cadrul investiţiei efectuate.
 
Beneficiar al creditului poate fi atât lucrătorul migrant, cetăţean al Republicii Moldova, cât şi rudele de gradul I, care au beneficiat de remitenţe. În cadrul proiectului, clienţii Moldova Agroindbank beneficiază de un pachet de produse, oferite în condiţii avantajoase, şi anume:
  • cont curent în valută străină (gratis);
  • abonament Internet - Banking (gratis);
  • card de debit în valută străină (clickCARD-card personalizat);
  • depozit de economii (cu acumulare).
De o gamă largă de facilităţi din partea MAIB beneficiază femeile care vor să-şi iniţieze o afacere.
BC “Moldova Agroindbank” S.A. este prima bancă din Republica Moldova, care a elaborat un set de servicii şi produse destinate moldovenilor, aflaţi la muncă în străinătate şi rudelor acestora.
Programul PARE 1+1 are drept scop mobilizarea resurselor umane şi financiare ale lucrătorilor emigranţi moldoveni în dezvoltarea economică durabilă a Republicii Moldova prin stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii de către lucrătorii migranţi şi beneficiarii de remitenţe. Programul activează în baza regulii „1+1”, astfel încât fiecare leu investit din remitenţe va fi suplinit cu un leu în formă de grant din cadrul Programului. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok