Vinieta poate fi procurată în orice filială a Moldova Agroindbank

BC ”Moldova Agroindbank”SA, începând de azi, 20 februarie 2017, prestează serviciile de perfectare şi înregistrare a vinietelor pentru persoanele fizice, în conexiune cu Serviciul guvernamental de plăţi electronice (Mpay).

Vinieta poate fi procurată în orice filială şi agenţie a MAIB, amplasată la punctele de trecere a frontierei Republicii Moldova, sau în orice unitate bancară, care activează pe teritoriul ţării. Lista oficiilor bancare poate fi gasita aici: https://www.maib.md/ro/retea-unitati/  

Pentru perfectarea şi înregistrarea vinietei, plătitorul urmează să prezinte documentul confirmativ al identităţii plătitorului (buletinul de identitate, paşaportul) şi certificatul de înmatriculare  al autovehiculului, neînmatriculat în Republica Moldova, pentru care se procură sau prelungeşte termenul vinietei. Banca va elibera plătitorului o confirmare de înregistrare a vinietei.

MAIB va deservi plătitorii cu diligenţă şi în conformitate cu cele mai bune practici în acest domeniu.

Moldova Agroindbank are una din cele mai mari reţele de distribuţie din ţară care numără 67 filiale, 115 agenţii, 255 ATM-uri, 6 Centre 24/24 şi 47 de zone de autoservire în incinta filialelor, pe întreg teritoriul ţării. Accesibilitatea serviciilor oferite persoanelor fizice şi juridice este una din priorităţile  MAIB.
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok