Economist: Fondul „Provocările Mileniului Moldova” și Moldova Agroindbank își extind colaborarea

Fondul „Provocările Mileniului Moldova” și BC „Moldova Agroindbank” SA au semnat pe 12 iulie curent extinderea acordului de cooperare în cadrul Programului Compact рâпă în septembrie 2014. O altă parte a acordului este compania Cardno Emerging Markets (SUA), responsabilă de managementul financiar al operațiunilor FPM Moldova.

Acordul prevede administrarea de către banca comercială a conturilor curente în procesul de activitate financiară a FPM Moldova, precum și în contextul Programului de credite pentru investiții în infrastructura post-recoltare, desfășurat în cadrul Programului Compact. Până în prezent banca a acordat credite Compact în valoare totală de circa 1,2 mil USD.

Adițional activități lor de gestiune financiară a conturilor, Moldova Agroindbank acordă servicii de achitare a compensațiilor persoanelor care au fost afectate de lucrările de reabilitare a drumului și a sistemelor de irigare, prevăzute de activitățile Compact.

Acordul dintre BC Moldova Agroindbank a fost semnat pe 7 septem­brie 2010, urmare a unui concurs desfășurat pen­tru selectarea instituției bancare din Moldova care va acorda servicii bancare FPM Moldova pe parcursul derulării Programului Compact.

Extinderea acordu­lui a fost coordonată cu Corporația Provocările Mileniului și Consiliul de observatori al institu­ției, datorită prestației bune pe care a avut-o BC Moldova Agroindbank în relațiile de colaborare cu FPM Moldova.

Прочтите статью здесь: Fondul „Provocările Mileniului Moldova” și Moldova Agroindbank își extind colaborarea

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok