fashonvip.md: Pay&Save - plătește și economisește!

ACTUALMENTE, CONSUMATORUL DE RÂND DEVINE TOT MAI CONȚTIENT DE FAPTUL CĂ ESTE MULT MAI COMOD SĂ EFECTUEZI PLĂȚILE CU AJUTORUL CARDULUI BANCAR, DECÂT PRIN NUMERAR. GRAȚIE ACESTUI FAPT, LIDERUL PIEȚEI BANCARE MOLDOVA AGROINDBANK, ÎN PARTENERIAT CU "INTERNATIONAL LOYAL GROUP", AU LANSAT DE CURÂND UN PROIECT COMUN, ÎNTRU FlDELI ZARE A TUTUROR DEȚINATORILOR DE CARDURI BANCARE EMISE DE CĂTRE MAIB. GRAȚIE PROIECTULUI MAIB, LA ACHITAREA CUMPĂRĂTURILOR SAU SERVIClILOR CU CARDUL BANCAR DE LA MAIB, NE VA Fl RESTITUITĂ О PARTE DE BANI DIRECT PE CONTUL BANCAR SAU CEL AL CARDULUI.

Proiectul numit „Pay&Save” este о pre­miere pentru Republica Moldova și reprezintă unul dintre cele mai avantajoase programe de reduceri aplicate la nivel internațional. Prin caracterul său unic, proiectul „Pay&Save” reprezintă un non instrument de economisire a mijloacelor banești - simplu, motivant și atractiv. Asta ar însemna că la achitarea cumpărăturilor sau serviciilor cu cardul bancar de la MAIB, ne va fi restituită о parte de bani direct pe contul bancar sau cel al cardului. Diferența este calculată din prețul cumpărăturii sau serviciului achitat. Deci, fiecare card emis de MAIB, devine, de acum înainte, un card de loialitate pentru toți cei implicați în proiec­tul „Pay&Save”. Astfel, în mod automat, cardurile capătă statut de discount și garantează reduceri importante la cele mai diverse mărfuri și servicii, oferite de către partenerii comerciali ai proiectului.

Utilizarea cardului asigură un control fi­nanciar redirecționând fluxurile bănești din numerar spre fluxuri prin virament. Scopul acestui proiect ne va ajuta să dezvoltăm stabilitatea și dinamica econoimiei la nivel național și să ne integrăm, în același timp, în sistemul financiar global. „Cashback-ul” este un instrument inovator de economisire a banilor!

Citește articoluli: Pay&Save - plătește și economisește!

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok