Monitorul Fiscal: Moldova Agroindbank al doilea an consecutiv este recunoscută drept cea mai activă bancă în facilitarea comerţului

BC „Moldova Agroindbank” SA al doilea an consecutiv este recunoscută drept cea mai activă bancă în facilitarea comerţului.

Premiul „Cea mai acitvă bancă a Programului de Facilitare a Comerţului (TFP) al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în 2011” i-a fost înmînat Preşedintelui Comitetului de Conducere al băncii, Natalia Vrabie, în cadrul unei ceremonii festive desfăşurate în contextul Reuniunii anuale a Forumului de afaceri al BERD ediţia 2012, care şi-a ţinut lucrările recent, la Londra. La eveniment au participat renumiţi bancheri şi specialişti în finanţe, reprezentanţi ai instituţiilor axate pe finanţarea comerţului în regiunea BERD, forumul fiind concentrat pe tendinţele şi evoluţiile recente, precum şi perspectivele pentru facilitarea comerţului de către mediul bancar.

Comentînd desemnarea băncii în calitate de cea mai activă bancă în facilitarea comerţului, Preşedintele Comitetului de Conducere, Natalia Vrabie, şi-a exprimat recunoştinţa pentru înalta distincţie, calificînd acest eveniment drept o apreciere a eforturilor comune ale BERD și Moldova Agroindbank, care au investit resurse financiare şi intelectuale considerabile în facilitarea comerţului, cît şi ale beneficiarilor - companiilor locale, careau obţinut un plus de valoare în derularea afacerilor lor.

Citește articolul: Moldova Agroindbank al doilea an consecutiv este recunoscută drept cea mai activă bancă în facilitarea comerţului

 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok