​A transmis dragostea acasă şi a câştigat cu MAIB şi Western Union

Olga Botezatu este norocoasa câştigătoare a primei selecţii a promoţiei naţionale “Trimite dragostea acasă şi câştigă chiar acum”, organizată de Western Union. Efectuând un transfer de bani în sucursalele Moldova Agroindbank, înregistrându-se conform condiţiilor regulamentare în cadrul campaniei promoţionale, Olga Botezatu a câştigat un voucher turistic în valoare de 500 dolari SUA. Banii vor putea fi valorificaţi pentru achiziţionarea unei călătorii. 

“Surpriza a fost peste aşteptări. Atunci când am efectuat transferul la MAIB şi m-am înregistrat în promoţie, înţelegeam că şansele sunt de una la câteva mii, poate zeci de mii şi, totuşi, am sperat. Acum că norocul mi-a surâs anume mie, voi fi şi mai încrezătoare în viitoarele şanse de câştig la promoţiile desfăşurate la Moldova Agroindbank. Deocamdată nu am luat o decizie finală, dar probabil că voi opta pentru o vacanţă în Spania sau Bulgaria”, a menţionat fericita câştigătoare.

Amintim că a doua etapă a promoţiei se va desfăşura în perioada 15 aprilie – 15 iunie, când alţi 10 clienţi care vor efectua transferuri Western Union conform Regulamentului vor câştiga vouchere turistice. 

În scurt timp vor fi anunţaţi câştigătorii celei de-a doua selecţii din prima etapă, la care participă transferurile efectuate până la 20 februarie a.c. şi înregistrate în promoţie.  

Pentru transferuri avantajoase de bani şi… norocoase, vă aşteptăm în sucursalele Moldova Agroindbank!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok