Alege MAIB – Culege recolte!

 Moldova Agroindbank lansează campania promoţională „Creditele agro te răsplătesc cu recoltă!” care oferă suport producătorilor agricoli în eforturile lor de lansare şi desfăşurare a lucrărilor de primăvară. Acum creditele sunt mai accesibile, condiţiile mai avantajoase şi posibilităţile mai vaste.
Pentru persoane juridice care desfăşoară activitatea de antreprenoriat (microîntreprinderi, întreprinderi mici şi întreprinderi din business-ul mijlociu, gospodărie ţărănească sau întreprindere individuală), a fost majorată suma împrumutului, cu gajul roadei viitoare, până la 700 mii lei, pe un termen de până la 18 luni,.

Producătorii agricoli pot beneficia de resursele împrumutate pentru completarea şi finanţarea capitalului circulant, recoltarea roadei, primirea şi prelucrarea producţiei, precum şi pentru alte activităţi agricole.
Campania promoţională „Creditele agro te răsplătesc cu recoltă!” se va desfăşura până în data de 31 mai 2018.
Informaţii suplimentare despre oferta de creditare pot fi obţinute în orice filială a BC”Moldova Agroindbank”SA, apelând serviciul Call Center la numărul de telefon 022 268 999 sau accesând site-ul  www.maib.md.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok