Cash-back înzecit pentru un aprilie fericit!

Moldova Agroindbank lansează campania promoţională “Cash-back înzecit pentru un aprilie fericit!” pentru actualii şi potenţialii posesori de carduri American Express® de la MAIB.
 
Perioada Campaniei? Campania se va desfăşura în perioada 01.04.2017-30.04.2017.
 
Ce oferim? Toate persoanele, care în această perioadă vor efectua achitări cu cardul American Express emis de MAIB vor primi cash-back: în valoare de 10% din suma tranzacţiilor efectuate, dar nu mai mult de echivalentul a 200 de lei (sau echivalentul convertit la cursul BNM în dependenţă de valuta contului cardului) pe zi per participant (conform identificatorului in Sistemul Automatizat Bancar).

Cash-back-ul de 10% din perioada promoţiei, se va achita suplimentar la cash-back-ul standard oferit pentru cardurile American Express de la MAIB (1% pentru cardurile de credit şi 0,5% pentru cardurile de debit).

În plus, datorită programului de fidelitate al MAIB – „Pay&Save” – deţinătorii cardurilor American Express primesc înapoi pe card de la 0,8% până la 20% din suma cheltuielilor, pentru cumpărăturile efectuate la partenerii proiectului „Pay&Save”.
 
Cine poate participa în Campanie? Deţinătorii de carduri American Express indiferent de categoria cardului (Debit, Credit, Gold sau Green) şi valuta acestuia (MDL, USD, EUR) emis de către BC”Moldova Agroindbank”SA;
 
Doriţi să aflaţi detalii? Detaliile Campaniei promoţionale sunt prezentate în Programul campaniei “Cash-back înzecit pentru un aprilie fericit” sau apelaţi la Serviciul Call Center: 022 268 926.

Mai multe informaţii despre produsele American Express puteţi afla, accesând linkul https://www.americanexpress.com/md/ro/network/?location=globalsplash?location=globalsplash

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok