Credite fără dobândă de la MAIB

BC „Moldova Agroindbank” SA lansează o ofertă unică pe piaţa din Republica Moldova, destinată persoanelor fizice!
Începând de astăzi, clienţii MAIB pot obţine un credit de consum sau imobiliar cu  0% rata dobânzii, pentru primele 6 luni de viaţă a împrumutului. Fiind scutiţi de dobândă pentru 180 de zile, beneficiarii de credite vor achita mai puţin pentru deservirea acestora.

Astfel, Moldova Agroindbank oferă noi oportunităţi pentru a beneficia de credite în condiţii avantajoase.

În plus, MAIB oferă soluţii de refinanţare a creditelor contractate de la alte instituţii financiare, fără achitarea comisionului unic.

După expirarea perioadei de 6 luni, dobânda la credite va fi una flotantă şi se va stabili în mărime de 10% anual pentru creditele „Multiopţional” şi Creditele imobiliare, iar la acordarea „Creditului pentru finanţarea cheltuielilor personale” se va aplica o dobândă  de 11% anual.

Campania promoţională „Creditele de la MAIB te fac fericit! 180 de zile fără dobândă la credit” se desfăşoară în perioada 21 august-21 noiembrie 2017.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta MAIB pot fi obţinute în orice filială, accesând Extrasul Campaniei Promoţionale sau apelând Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok