​Cu Mastercard şi Moldova Agroindbank poţi ajunge pe covorul roşu de la Cannes

Unele dintre evenimentele speciale încep chiar de la un card bancar Mastercard emis de Moldova Agroindbank. 

Evenimentul tău special ar putea începe la fel. 

În perioada 18 februarie – 7 aprilie efectuează achitări de mărfuri, lucrări ori servicii de minimum 200 lei pe un singur cec, utilizând cardul tău Mastercard Gold, Platinum sau World Elite de la Moldova Agroindbank.  Fiecare achitare la POS terminale şi/sau în reţeaua Internet, în ţară şi/sau peste hotare participă automat în campania promoţională “Totul începe de la vizionarea filmului şi se termină cu un eveniment special”, organizată de Mastercard. 

Norocosul deţinător de card, al cărui tranzacţie va întruni condiţiile şi va fi selectată aleatoriu conform Regulamentului campaniei promoţionale, va beneficia de premiul promoţiei – o călătorie la cea de-a 72-a ediţie a Festivalului Internaţional de film de la Cannes. 

Călătoria în oraşul Cannes (Franţa) se oferă pentru două persoane pentru trei zile/ două nopţi în perioada 16 – 18 mai 2019, când se organizează Festivalul.

Numărul mai mare de tranzacţii cu cardurile Mastercard Gold, Platinum sau World Elite de la Moldova Agroindbank îţi sporesc şansele de câştig. 

Totuşi, dacă deocamdată nu ai un card Mastercard, poţi solicita emiterea unuia în sucursalele Moldova Agroindbank. 

Pentru mai multe detalii privind condiţiile campaniei promoţionale “Totul începe de la vizionarea filmului şi se termină cu un eveniment special”, accesează Regulamentul

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok