De sărbători MAIB vă surprinde cu credite fără dobândă!

Moldova Agroindbank prelungeşte campania promoţională „Creditele de la MAIB te fac fericit! 180 de zile fără dobândă la credit”, cu păstrarea tuturor condiţiilor promoţionale!

MAIB vine în întâmpinarea clienţilor şi anunţă prelungirea perioadei campaniei până pe 19 ianuarie 2018. Astfel, persoanele fizice pot beneficia în continuare de credite de consum şi imobiliare cu rata dobânzii fixă 0%, în primele 6 luni de viaţă a împrumutului.

După expirarea perioadei de 6 luni, dobânda la credite se va stabili în mărime de 10% anual pentru creditele „Multiopţional” şi Creditele imobiliare, iar la acordarea „Creditului pentru finanţarea cheltuielilor personale” se va aplica o dobândă  de 11% anual.

De asemenea, MAIB oferă soluţii avantajoase de refinanţare a creditelor contractate de la alte instituţii financiare, fără achitarea comisionului unic.
Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta MAIB pot fi obţinute în orice filială, accesând Extrasul Campaniei Promoţionale sau apelând Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok