Sărbătoreşte cu LiberCard

Bucură-te de cumpărături oriunde şi oricând, achită cu LiberCard, iar noi te răsplătim cu premii valoroase, oferite în cadrul promoţiei „Sărbătoreşte cu LiberCard”. Poţi câştiga unul din cele patru laptopuri ACER Aspire A315-55KG Charcoal Black (NX.HEHEU.02J), puse în joc. Promoţia este organizată în perioada 19 aprilie – 31 mai a.c..
 


Regulile sunt simple:
- solicită cardul în perioada promoţiei şi fă cumpărături, în valoare mai mare de 500 de lei pe bon. Mai multe cumpărături, mai multe şanse de câştig;
- dacă deţii deja LiberCard, atunci continuă să faci activ achitări cu cardul. Trei tranzacţii de minimum 500 de lei fiecare te vor înscrie automat în promoţia noastră specială.
 
Norocoşii câştigători, printre care poţi fi şi tu, vor fi desemnaţi în cadrul a două extrageri:
 
 
Plăteşte cu LiberCard, primeşte plăcerea de a face cumpărături în rate egale până la 12 luni, fără dobândă sau comision şi încearcă-ţi norocul! Poţi câştiga un laptop performant, devenit un lucru de nelipsit din viaţa fiecăruia.
 
Cumperi azi, iar rambursarea o începi de luna viitoare. Uimeşte-i pe cei dragi cu cadouri deosebite. Sărbătoreşte cu LiberCard!
 
Depune cererea online pe www.libercard.md şi obţine cardul pentru a participa în promoţie.
 
Regulamentul promoţiei şi condiţiile de participare pot fi consultate aici.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok