Savurează momente unice la Festivalul de Film de la Cannes cu Moldova Agroindbank şi MasterCard

Moldova Agroindbank şi MasterCard Europe pentru al doilea an consecutiv oferă clienţilor oportunitatea excepţională de a câştiga o călătorie pentru două persoane la unul din cele mai aşteptate evenimente din viaţa cinematografică - Festivalul de film de la Cannes, Franţa.

Deţinătorii de carduri premium (MasterCard Gold, MasterCard Platinum, MasterCard World Elite), emise de Moldova Agroindbank participă automat la campania promoţională „A fi în lumea filmului este de nepreţuit”. Sunt eligibili clienţii care efectuează una sau mai multe operaţiuni de plată pentru bunuri şi servicii pe teritoriul Republicii Moldova prin intermediul POS-Terminalelor şi/sau prin Internet în sumă de minimum 100 MDL într-o singură tranzacţie.

Câştigătorul campaniei promoţionale va beneficia de o călătorie deosebită pentru 2 persoane la Festivalul de film de la Cannes, care va include:
  • Bilete de avion pentru cursa Chişinău – Nice (tur-retur)
  • Transfer de la aeroport la Cannes;
  • Cazare în hotel cu mic dejun inclus;
  • Bilete pentru vizionarea filmelor incluse în programului Festivalului de la Cannes;
  • Alte activităţi distractive stabilite de către organizatori.
Promoţia se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 23 februarie - 10 aprilie 2018. Câştigătorul va fi desemnat până pe data de 16 aprilie 2018, de către MasterCard Europe. Tradiţional, Festivalul de Film de la Cannes are loc în luna mai.

Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul PromoţieiA fi în lumea filmului este de nepreţuit” sau apelaţi Serviciul Call Center (022) 268 999.
Notă: În ediţia din anul precedent, clientul MAIB a participat în exclusivitate la „Festivalul de film de la Cannes” savurând momente unice. 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok