Transferurile rapide vin direct în portmoneul tău

Moldova Agroindbank şi Visa lansează campania promoţională “Transferurile rapide vin direct în portmoneu” la care pot participa toate persoanele care expediază sau primesc bani din străinătate prin toate sistemele de transferuri rapide (Western Union, MoneyGram, Ria Money, Zolotaya Korona, Contact, Unistream şi Privat Money).

Vino la Moldova Agroindbank în perioada 31 iulie – 30 septembrie ca să expediezi sau să primeşti bani de peste hotare în sumă de minimum 200 EURO/USD, 4000 MDL sau 16 000 RUB, iar noi îţi oferim imediat cadou un Card Visa Instant.

Şi pentru că “portmoneul” nu se dăruieşte gol - vom pune şi nişte bani pe el: un bonus de 30 MDL.

La următorul transfer din străinătate – stai acasă, deschide site-ul dedicat transferurilor rapide şi vei primi banii direct pe cardul tău din portmoneu.
 
Te vom  bucura cu un bonus de 30 MDL pentru fiecare sumă primită de peste 200 USD prin serviciul T2C pe site sau în aplicaţia MAIBank. Asemeni, vei fi premiat şi pentru transfer bănesc direct la cont (T2A).

La finalul campaniei va avea loc o tragere la sorţi, la care 10 clienţi norocoşi vor fi premiaţi cu încă 2000 MDL fiecare.

Pentru detalii accesează Extrasul din programul campaniei sau apelează Contact Center la numărul 1313. 

Banii aduc alţi bani când vin direct pe card, iar Moldova Agroindbank  împreună cu Visa te răsplătesc generos!
 

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok