Au cîştigat cu cardul Visa de la MAIB!

Moldova Agroindbank împreună cu Visa Inc bucură clienţii cu cadouri speciale. Astfel, în cadrul primei extrageri a campaniei promoţionale „Trăieşte pasiunea Jocurilor Olimpice”, 25 de norocoşi au fost premiaţi cu cadouri de valoare: mingi şi rucsacuri originale. Cîştigătorii au fost plăcut surprinşi, remarcînd faptul că utilizarea cardurilor Visa de la MAIB a devenit demult o obişnuinţă plăcută pentru ei, iar premiile sunt o apreciere înaltă a alegerii pe care au făcut-o.
Aminitim că clienţii care efectuează achitarea produselor sau serviciilor, în valoare de minim 50 lei, cu cardul Visa de la Moldova Agroindbank (Visa Electron, Visa Classic, cu exceptia cardului Business), sunt înscrişi automat la Campania promoţională. În cadrul Campaniei, clienţii pot cîştiga o călătorie pentru două persoane la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro sau multe alte premii. Promoţia se desfăşoară pînă pe 24 mai 2016.
Cu cît mai multe tranzacţii, cu atît mai multe şanse de a cîştiga unul din cele 25 de premii rămase sau chiar de a fi spectator la cel mai mare eveniment multi-sportiv din acest an.
Informaţii suplimentare referitor la promoţie găsiţi în Programul Campaniei promoţionale „Trăieşte pasiunea Jocurilor Olimpice!, sau apelînd serviciul Call Center: 022 26 89 99.
 
Notă: Pe pagina de Facebook a băncii, se desfăşoară un concurs organizat de Moldova Agroindbank, în cadrul căruia sunt puse în joc numeroase cadouri plăcute. Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook a MAIB (Moldova Agroindbank).

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok