Comunicat informativ privind plata serviciilor comunale

Stimaţi clienţi,

În scopul optimizării condiţiilor de primire de către filialele şi agenţiile Moldova Agroindbank a plăţilor în favoarea furnizorilor de servicii comunale, plata serviciilor se va efectua conform următoarelor programe:
  • la filialele băncii, în zilele de luni pînă vineri – de la ora 14:00 pînă la finalizarea programului de lucru. Filialele care activează în ziua de sîmbătă, vor încasa plata serviciilor comunale pe tot parcursul programului de lucru.
  • la agenţiile băncii, plăţile se vor încasa de luni pînă sîmbătă – pe toată durata programului de lucru.
Notă: În cadrul filialelor Moldova Agroindbank din afara municipiilor Chişinău, Bălţi şi Cahul, care nu dispun de agenţii, plăţile pentru serviciile comunale se vor primi pe tot parcursul programului de lucru.

De asemenea, vă informăm că Moldova Agroindbank acordă diverse posibilităţi de achitare a serviciilor locativ-comunale fără intermedierea filialelor sau agenţiilor băncii. Alegînd una din opţiuni: Internet Banking, Mobile Banking, terminale multifuncţionale sau serviciul MAIB-FACTURA, aveţi posibilitatea să achitaţi rapid şi în siguranţă toate plăţile comunale.

Pentru mai multe detalii, consultaţi link-urile https://www.maib.md/ro/maib-factura/, http://www.maib.md/ro/maib-on-line// sau apelaţi serviciul Call Center la telefonul: 022 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok