Operatorii Moldova Agroindbank premiaţi de către Unistream

Moldova Agroindbank se mîndreşte cu echipa sa de angajaţi – oameni care pun suflet în tot ce fac şi lucrează cu multă dăruire de sine. Ca dovadă servesc numeroasele mulţumiri care le sunt adresate din partea băncii şi a partenerilor MAIB.

În acest sens, Unistream – sistemul de remiteri de bani din cadrul Moldova Agroindbank, a premiat cei mai harnici şi sîrguincioşi operatori, care au înregistrat un număr apreciabil de clienţi deserviţi la ghişeele băncii pe parcursul anului 2015.

În urma unei analize a rezultatelor vînzărilor, în care s-au luat în calcul calitatea prestării serviciilor şi coeficientul de creştere al numărului de tranzacţii efectuate – au fost selectaţi operatorii ciştigători. În cadrul ceremoniei oficiale, 5 operatori au fost felicitaţi de către reprezentantul oficial al Unistream. Astfel, Vasile Gori (filiala Anenii-Noi), Olga Becciu (filiala Cimişlia), Cristina Postolache (filiala Hînceşti), Diana Struna (filiala nr. 3) şi Ina Sofronovici (filiala Căuşeni) au primit cadouri băneşti şi diplome. Operatorii MAIB au demonstrat că pentru a fideliza un client este nevoie de bunăvoinţă şi predispunere de a-l ajuta.

Acordarea premiilor a fost organizată în cadrul unei şedinţe plăcute şi degajate, într-un local de agrement din Chişinău. Toţi operatorii au remarcat, că premierea şi atenţia de care au avut parte, îi motivează să-şi desfăşoare în continuare conştiincios activitatea din cadrul băncii.

Moldova Agroindbank felicită încă o dată operatorii cîştigători, care prin muncă asiduă au obţinut performanţe deosebite.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok