Vacanţă, distracţie şi voie bună pentru clientul MAIB şi MasterCard

Clientul Moldova Agroindbank va merge la cel mai mare festival de muzică electronică din România – „Untold Festival”! Evenimentul se va desfăşura în perioada 3 – 6 august 2017 la Cluj-Napoca.

Astfel, în urma extragerii premiului mare, MasterCard a desemnat câştigătorul campaniei “Pregăteşte-te de vară împreună cu Mastercard”, aceasta fiind o tânără din Chişinău, Natalia Chitii, posesoarea unui card de la MAIB. Câştigătoarea a fost înscrisă la promoţie, după ce a procurat două bilete on-line de pe site-ul iticket.md, pe care le-a achitat cu cardul MasterCard emis de către MAIB.

„Vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru o promoţie simplă şi un cadou atât de plăcut! Surpiza a fost de două ori mai mare, căci nu m-am aşteptat să fiu printre rândurile câştigătorilor. Sunt nespus de fericită că Mastercard-ul meu de la MAIB – mi-a purtat noroc!”, a declarat Natalia.
Biletele i-au fost înmânate câştigătoarei de către vicepreşedintele Comitetului de Conducere al BC “Moldova Agroindbank” SA, domnul Victor Iuraş: „Ne bucurăm mult să-l vedem pe clientul nostru câştigătorul promoţiei naţionale. Sunt sigur că premiul este binevenit, în contextul anotimpului frumos de afară. Vă doresc să vă bucuraţi din plin de acest festival de anvergură!”

Moldova Agroindbank mulţumeşte clienţilor pentru fidelitate şi îi îndeamnă să profite în continuare de beneficiile şi ofertele unice ataşate la cardurile MasterCard de la MAIB.

Promoţia “Pregăteşte-te de vară împreună cu Mastercard” s-a desfăşurat în perioada 15 martie – 15 mai 2017. La campnie au participat persoanele care au procurat bilete la orice eveniment (concert, festival, spectacol, training, etc.) de pe site-ul www.iticket.md şi au achitat cu un card MasterCard.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând Regulamentul oficial al promoţiei “Pregăteşte-te de vară împreună cu Mastercard” sau apelând Serviciul Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok